Kakaový prášek Extra Brute je plnotučný kakový prášek holandského typu o obsahu tuku 23 %. Tento vynikající extra jemný kakaový prášek se zářivými červenohnědými odstíny se vyznačuje vyváženou chutí hořké čokolády umocněnou kořeněnými příchutěmi. K celkové harmonii kakaa Extra Brute přispívá i nádech dřevitých tónů. Kakao Extra Brute se vyrábí z udržitelně získávaných nejkvalitnějších západoafrických kakaových bobů a díky velmi vysokému obsahu tuku se jedná o vysoce účinný holandský (alkalizovaný)... Celý popis

Koupit za 440 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kakaový prášek Extra Brute je plnotučný kakový prášek holandského typu o obsahu tuku 23 %. Tento vynikající extra jemný kakaový prášek se zářivými červenohnědými odstíny se vyznačuje vyváženou chutí hořké čokolády umocněnou kořeněnými příchutěmi. K celkové harmonii kakaa Extra Brute přispívá i nádech dřevitých tónů.

Kakao Extra Brute se vyrábí z udržitelně získávaných nejkvalitnějších západoafrických kakaových bobů a díky velmi vysokému obsahu tuku se jedná o vysoce účinný holandský (alkalizovaný) kakaový prášek, poskytující hladkou texturu.

Kakaový prášek Extra Brute, který je součástí řady "Cacao Barry Universelle", je ideální volbou pro univerzální použití. Již po desetiletí je uznáván špičkovými šéfkuchaři jako nejlepší kakaový prášek na světě, je nezbytnou ingrediencí pro všechny vaše recepty.

Ideální pro barvení, texturování a ochucování Vašich receptů: brownies, koláče, muffiny, sušenky, sorbety a zmrzliny, dezerty, pomazánky, mléčné výrobky a nápoje, polevy, těsta...

Značka Cacao Barry je součástí koncernu Barry Callebaut a stejně jako u všech ostatních výrobků i u kakaového prášku Cacao Barry Extra Brute si firma Callebaut zakládá  na pečlivém výběru nejkvalitnějších surovin - kakaových bobů.

pH: 7,6 - 8,2

Složení: kakaový prášek, regulátor kyselosti: E501i

Balení: sáček 1 kg

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1605 kJ (384 kcal); tuky 23 g (z toho nasycené mastné kyseliny 14 g); sacharidy 8,8 g (z toho cukry 0,4 g); bílkoviny 20 g; sůl 0,04 g.

Skladovat při teplotě 12 – 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%, nevystavovat přímému slunečnímu záření, uchovávat v prostředí bez vůní a pachů.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Barry Callebaut