Hlavní složka kvalitní čokolády, žádný cukr, žádná chemie. 100% čokoláda, která voní a chutná fantasticky. Jsou to vlastně mechanicky rozdrcené a rozemleté kakaové boby. V ceremoniální a RAW BIO kvalitě. Neobsahuje žádné mléčné složky či přidaný cukr, ani jakákoliv aditiva (vegan, bez lepku). Nepražené, zpracované za studena do 42 °C (raw kvalita), takže obsahuje maximální množství výživných látek. Bez genetického inženýrství. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Země původu: Dominikánská... Celý popis

Koupit za 250 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Hlavní složka kvalitní čokolády, žádný cukr, žádná chemie. 100% čokoláda, která voní a chutná fantasticky. Jsou to vlastně mechanicky rozdrcené a rozemleté kakaové boby.

V ceremoniální a RAW BIO kvalitě. Neobsahuje žádné mléčné složky či přidaný cukr, ani jakákoliv aditiva (vegan, bez lepku). Nepražené, zpracované za studena do 42 °C (raw kvalita), takže obsahuje maximální množství výživných látek. Bez genetického inženýrství.

Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C.

Země původu: Dominikánská republika
Nutriční hodnoty na 100 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2711,2
Energie v kcal 648
Tuky v g 53,55
z toho nasycené tuky v g 32,18
Sacharidy v g 27,2
z toho cukry v g 1,05
Bílkoviny v g 14,32
Sůl v g 0,008

Certifikace bio KEZ, o.p.s. CZ-BIO-001

Proces výroby čokolády:

- fermentace – 120 hodin

- sušení – 7-10 dní ve stínu a na slunci

- pražení 104 – 125 stupňů

- mletí melanžerem, čokoláda neprošla procesem temperace

- čokoláda neprošla procesem alkalizace

Baleno v ekologickém papírovém sáčku.
Zobrazit více