Hlavní složka kvalitní čokolády, žádný cukr, žádná chemie. 100% čokoláda, která voní a chutná fantasticky. Jsou to vlastně mechanicky rozdrcené a rozemleté kakaové boby. V ceremoniální a RAW BIO kvalitě. Neobsahuje žádné mléčné složky či přidaný cukr, ani jakákoliv aditiva (vegan, bez lepku). Nepražené, zpracované za studena do 42 °C (raw kvalita), takže obsahuje maximální množství výživných látek. Bez genetického inženýrství. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Země původu: Dominikánská... Celý popis
Koupit za 250 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Hlavní složka kvalitní čokolády, žádný cukr, žádná chemie. 100% čokoláda, která voní a chutná fantasticky. Jsou to vlastně mechanicky rozdrcené a rozemleté kakaové boby.
V ceremoniální a RAW BIO kvalitě. Neobsahuje žádné mléčné složky či přidaný cukr, ani jakákoliv aditiva (vegan, bez lepku). Nepražené, zpracované za studena do 42 °C (raw kvalita), takže obsahuje maximální množství výživných látek. Bez genetického inženýrství.
Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C.
Země původu: Dominikánská republika
Nutriční hodnoty na 100 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2711,2
Energie v kcal 648
Tuky v g 53,55
z toho nasycené tuky v g 32,18
Sacharidy v g 27,2
z toho cukry v g 1,05
Bílkoviny v g 14,32
Sůl v g 0,008
Certifikace bio KEZ, o.p.s. CZ-BIO-001
Proces výroby čokolády:
- fermentace – 120 hodin
- sušení – 7-10 dní ve stínu a na slunci
- pražení 104 – 125 stupňů
- mletí melanžerem, čokoláda neprošla procesem temperace
- čokoláda neprošla procesem alkalizace
Baleno v ekologickém papírovém sáčku.
V ceremoniální a RAW BIO kvalitě. Neobsahuje žádné mléčné složky či přidaný cukr, ani jakákoliv aditiva (vegan, bez lepku). Nepražené, zpracované za studena do 42 °C (raw kvalita), takže obsahuje maximální množství výživných látek. Bez genetického inženýrství.
Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C.
Země původu: Dominikánská republika
Nutriční hodnoty na 100 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2711,2
Energie v kcal 648
Tuky v g 53,55
z toho nasycené tuky v g 32,18
Sacharidy v g 27,2
z toho cukry v g 1,05
Bílkoviny v g 14,32
Sůl v g 0,008
Certifikace bio KEZ, o.p.s. CZ-BIO-001
Proces výroby čokolády:
- fermentace – 120 hodin
- sušení – 7-10 dní ve stínu a na slunci
- pražení 104 – 125 stupňů
- mletí melanžerem, čokoláda neprošla procesem temperace
- čokoláda neprošla procesem alkalizace
Baleno v ekologickém papírovém sáčku.